Thuis Nieuws

Flatoplossing

Klantenoverzichten
Dank voor uw leidt vriendelijk wanneer bezoek China. Ook houd ik van uw slotenontwerp en de kwaliteit, zal het aardig om met u zijn samen te werken!

—— Ehab Hatem

Zeer aardig om een zulk een goede vriend en een partner te hebben. Hoop konden wij een rooskleurigere toekomst in onze zakenreis maken.

—— Vivek

Hartelijk dank voor uw perfecte kwaliteit en VIP dienst, zullen wij contract houden en zullen meer zaken met u doen!

—— Teken van de V.S.

Wij ontvingen uw goederen vorige donderdag en wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van uw sloten van de afdelingsdeur.

—— Lionel Lobo

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Flatoplossing
Flatoplossing

Onze producten hebben met succes uitvoerige oplossingen voor vele flats en huizen rond de wereld verstrekt.

 

De reeks elektronische deursloten van Panwei-Elektronikaco., Ltd kan aan de behoeften van flats en woongebruikers volledig voldoen. Verzendt het online beheer van het deurslot, steun Bluetooth, wachtwoord, magnetische kaart om de deur, elektronische sleutel door de netwerkgegevens te openen om APP beheer te bereiken, online in real time zeer belangrijke, voor meerdere gebruikers autorisatie, terwijl het verstrekken van vrij flatbeheer APP, om een veilig en efficiënt beheersysteem voor de eigenaar te verstrekken. Wij brengen altijd de meest geavanceerde innovaties van het deurslot ertoe om het hoogste niveau van tevredenheid en gemak voor flats en huizen te verstrekken.

Bartijd : 2019-07-09 16:09:51 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd.

Contactpersoon: Ms. Sunny Mai

Tel.: 13824477816

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)