Thuis

Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd. Fabrieksreis

Klantenoverzichten
Dank voor uw leidt vriendelijk wanneer bezoek China. Ook houd ik van uw slotenontwerp en de kwaliteit, zal het aardig om met u zijn samen te werken!

—— Ehab Hatem

Zeer aardig om een zulk een goede vriend en een partner te hebben. Hoop konden wij een rooskleurigere toekomst in onze zakenreis maken.

—— Vivek

Hartelijk dank voor uw perfecte kwaliteit en VIP dienst, zullen wij contract houden en zullen meer zaken met u doen!

—— Teken van de V.S.

Wij ontvingen uw goederen vorige donderdag en wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van uw sloten van de afdelingsdeur.

—— Lionel Lobo

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

      Paniwei heeft altijd het principe van klantenvoordeel eerst aangehangen, klantentevredenheid aangezien het doel, door binnenlandse en buitenlandse mededelingen, intelligente veiligheid, intelligente deursloten en andere industrieën is erkend, geweest en wordt een ondersteunende leverancier van high-end elektronische slimme deursloten.

   

  Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd.

  Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd.

   

   

   

   

 • OEM / ODM

  Zijn de hoofdproducten van Paniwei: de slimme deursloten, de sloten van de hoteldeur, de sloten van de flatcode, genetwerkte deursloten, slimme machtsschakelaar, de slimme hotel ondersteunende diensten, het bedrijf heeft een volledige productontwikkeling en kan het vorm verwerkende team, klanten de snelle ODM /OEM dienst aanbieden.

   

   

  Intelligente Deur die Open Vorm sluiten
  Hoge Precisie Machinaal bewerkend en Ondersteunend Materiaal

   

  Fijne productie, Hoge precisie
  Na jaren van technische accumulatie en doorbraak, van de de randopheldering van de ultra-spiegelverwerking (Ra0.13) super fijne de hoek (0.007mm) vlakheid (0.001mm) de Diepte, van de groefbreedte (0.09mm) (2.0mm), is enz., het verwerkingsmilieu bij een constante temperatuur.


  Verhoog de levensduur
  De materialen door het bedrijf worden gebruikt dat zijn: Datong, Japan Hitachi, Zwitserland. Geavanceerde vacuümbehandeling, het secundaire aanmaken, ultra-diep het koelen, en ultra-koude behandeling.


  High-precision verwerking
  Het ultra-precisiemateriaal zoals Japan, Duitsland, Zwitserland, het bewerken van enz. (erowa) voltooit elk opgepoetst proces van de rijstverwerking.


  De controle van de leveringsdienst
  Het bedrijf de softwarebeheer gebruikt van de systeemverrichting (ERP), citatenStreepjescode volgen het in real time, duidelijke arbeidsverdeling, kan het algemene productieproces worden gecontroleerd. De processecties kunnen worden gevolgd om klantenbehoeften duidelijk te vervullen.

   

   

  Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd.

   

   

 • R & D

  De Elektronikaco. van Shenzhenpaniwei, Ltd werd opgericht in 2010. Het bedrijf integreert productontwerp, vorm, productie, verkoop en de dienst in een uitvoerige verwerkende onderneming.

   

   

  9 processen van Panwei

   

  R&D-Team
  Het ontwerp is de bron van kwaliteit, ontwerperteam, slim slotontwerp voor meer dan 10 jaar, van productverschijning, interne structuur, productvorm aan het ontwerp van de programmaelektronika R&D, ervoer de accumulatie en de precipitatie van de meer dan 100 productenervaring, en onderzoekt constant nieuwe materialeninnovaties en toepassingen op het gebied van slimme sloten, nieuwe technologieën en nieuwe technologieën.

   

  Inspectietest
  Meer dan 40 soorten het speciale intelligente materiaal van de slotopsporing, meer dan 100 soorten het meten van hulpmiddelen, 300.000 simulatiebanken, ononderbroken moeheidstest, zodat elke Tegenovergestelde slotontwerp en vervaardiging betrouwbaar zijn

   

  Vorm het Maken

  • 10 jaar ervaart in de productie van aluminiumlegering en van de zinklegering gietende vormen, het centrum van de vormverwerking, EDM, draadknipsel, tuimelschakelaarboor en ander volledig vorm productiemateriaal, met druk
  • Jaarlijkse productiecapaciteit van 600 reeksen afgietselvormen


  Aluminiumlegering en van de Zinklegering het Proces van het Matrijzenafgietsel

  • 16 jaar ervarings in het gieten van aluminiumlegering en zinklegering, 11 reeksen van 50 ton aan 800 ton gietende machines, gietende producten die sloten, autodelen behandelen
  • De hoog-standaarddelen zoals liftdelen, de jaarlijkse productiecapaciteit van het gieten van delen is 5,5 miljoen


  Hardwareprecisie

  • De toepassing van het automatische materiaal van de hardwareverwerking zoals CNC boorcentrum, CNC malenmachine en CNC draaibank is hoogst efficiënt en nauwkeurig.
  • High-precision het machinaal bewerken proces met de intelligente fout van de de delenverwerking van de slothardware van slechts 0.01mm


  Het oppoetsen Proces

  • 32 jaar van het oppoetsen technologie en ervaringsaccumulatie, laat diep Omgekeerde de essentie van het proces begrijpen
  • Tot 8 oppoetsende stappen en 3 procesinspecties zorgen ervoor dat elk opgepoetst werkstuk vlot en helder is, zo helder zoals een spiegel


  Platerenproces
  32 jaar van onderneming het galvaniseren proces, 9 automatische elektrische hangende platerenlijnen, geavanceerd milieubescherming onafhankelijk behandelings van afvalwatersysteem, galvaniserende delen met een jaarlijkse output die van 70.000 ton, de de automobielindustrieis016949 norm bereiken - het kwaliteitsbeheersysteem, escorte de verschijning van het galvaniseren verwerkt en capaciteit voor slimme sloten.


  Programmaelektronika
  Volledig automatisch de spaander van de kringsraad productieproces, het efficiënte en stabiele intelligente programma van de slotverrichting, ultra-breed toepassingsmilieu van -25°C-60°C, geschikt voor 98% van de woonwijken van de wereld


  SlotLopende band
  1200 vierkante meters stofdichte antistatische montagewerkplaats, automatische roterende lopende band, het proces van de stapassemblage, de intelligente efficiency 70 seconden/handvat van de slotassemblage.

   

  Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd.

   

  Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd.

   

  Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd.

Contactgegevens
Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd.

Contactpersoon: Ms. Sunny Mai

Tel.: 13824477816

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)